menu balk index voorstellen mijn basisideeën wanneer therapie mijn boek lezingen workshops en cursussen agenda individuele therapie vakantie therapie gastenboek in het nieuws contactIndividuele therapievakantie in Spanje ...

Er word je een mogelijkheid geboden om een zeer intensieve therapie te ondergaan van 5 dagen, of een periode in nader overleg, met daaraan verbonden een vakantie aan de Costa Tropical in zuid Spanje.
Deze prachtige plek ligt op nog geen 3 uur vliegen vanuit Nederland waar subtropische temperaturen het klimaat bepalen.

De ochtenden zijn gereserveerd voor de therapie en de middagen en avonden ben je geheel vrij om te doen wat je wilt. Op een terrasje een koel drankje drinken (ook in de winter!), genieten van een (traditionele) Spaanse maaltijd. Of een prachtige wandeling maken met fantastische vergezichten in een adembenemende natuur tussen tropische! (vrucht)bomen, of gewoon een middagje op het strand. Uiteraard zijn er nog vele andere mogelijkheden om je te ontspannen na de intensieve therapieochtend.

Wanneer deze therapie….

Als je in je dagelijkse functioneren belemmerd wordt door bijvoorbeeld:

- stress
- onrust
- onvrede
- ziekte, b.v. kanker etc.


Maar ook wanneer er lichamelijke klachten zonder aanwijsbare oorzaak zijn, of wanneer we willen weten wat onze voorgeschiedenis is. Of wanneer we vergeten zijn wat LIEFDE is.

Kosten …

De kosten van deze therapievakantie zijn afhankelijk van een aantal factoren. Onder andere de duur van de therapie, de duur van het verblijf, de plaats van het verblijf.


Als je meer wilt weten over deze bijzondere manier van therapeutisch werken, of wil je je voor deze therapie inschrijven kan je me bellen op nummer 06 13 82 03 59.