menu balk index voorstellen mijn basisideeën wanneer therapie mijn boek lezingen workshops en cursussen agenda individuele therapie vakantie therapie gastenboek in het nieuws contact
Het boek 'Ik en kanker','Genezen op eigen kracht'

In maart 2006 is mijn boek “Ik en kanker”, ‘Genezen op eigen kracht’ verschenen in de boekwinkels. Hierin beschrijf ik het proces hoe ik op eigen kracht van borstkanker genezen ben zonder medisch ingrijpen.
Met het oog op alle aandacht dat er tegenwoordig is voor de opvatting dat 'alles tussen de oren zit’, lijkt het me van belang duidelijk te stellen dat wat in dit boek geschreven is, mijn eigen ervaringen zijn.
Ik pretendeer niet de wijsheid in pacht te hebben over het alternatief genezen van kanker, noch wijs ik, in welke vorm dan ook, de reguliere geneeskunst af.
Het enige wat ik wil bereiken met het schrijven van dit boek, is mijn proces naar zelfgenezing onder de aandacht te brengen en velen te inspireren ook hun eigen weg te volgen.

Tekst achterflap boek:

Lara – spiritueel psychotherapeut – voelt zich al een tijdje niet lekker. Wanneer zij zich laat onderzoeken, wordt er borstkanker bij haar geconstateerd. De arts vertelt haar onomwonden dat de tumor in haar linkerborst zo snel mogelijk operatief verwijderd moet worden en zij daarna
chemotherapie en/of bestralingen zal moeten ondergaan.

Na haar gevoelens van ongeloof raakt Lara geheel verstrikt in haar verwarrende
gedachten en emoties. Ze staat in een ernstige tweestrijd: moet zij de
verantwoordelijkheid voor haar leven bij de dokters neerleggen? Of is zij zelf
verantwoordelijk voor haar eigen genezing? Ze heeft altijd al een onvoorwaar-
delijk en groot vertrouwen in de (zelf)genezende kracht van de mens gehad en
is ervan overtuigd dat met liefde, vergeving én vertrouwen lichaam en ziel
kunnen genezen.
Gesprekken met familie en vrienden brengen haar niet veel verder.
Integendeel, niemand begrijpt haar dilemma. Ook de arts kan geen begrip
opbrengen voor haar standpunt en is zelfs furieus!
Lara realiseert zich dat wanneer zij haar eigen weg zal kiezen en afwijkt van de
gebaande wegen, zij alleen op weg zal moeten gaan en niemand haar de weg
zal wijzen. Tegelijkertijd weet zij echter ook dat de beste wegwijzer in haarzelf zit. Ze besluit naar haar intuïtie en lichaam te luisteren en zelf de verantwoordelijkheid te nemen: géén operatie, géén chemotherapie en géén bestraling, maar genezen op eigen kracht.

Mijn diepe wens is dat de inhoud van dit boek jou een leidraad kan bieden om je te bekwamen in vertrouwen, lief te hebben zónder voorwaarden, zelf-vergeving en zelf-genezing, en dat je leven erdoor zal veranderen.
Dat je leert naar jezelf en naar de ander te luisteren én deze te begrijpen, zodat liefde, wijsheid, gezondheid en geluk ook jouw deel mogen zijn.
Mijn levensovertuiging is dat het leven eeuwig is en dat wij hier op deze aarde zijn om ons te her-inneren wat liefde is, onvoorwaardelijke liefde – voor onszelf en voor onze medemens.

Het boek is te bestellen bij www.uitgeverijakasha.nl of in de boekwinkel.
ISBN 90-77247-45-9

Klik op de link voor meer informatie over lezingen, de cursus en de cursusweek .